Informatie

De vakantiewoning beschikt over een eet/woonkamer met een "kookeiland" en een open haard, 3 slaapkamers, een badkamer met een w.c., douche en sauna. Van de 3 slaapkamers bevindt zich er één boven op de slaapzolder. Hierin staan 2 éénpersoonsbedden. De beide andere slaapkamers zijn gelijkvloers. Hiervan beschikt er één over een stapelbed en een éénpersoonsbed en de ander over een tweepersoonsbed en een kinderledikant. Het huisje heeft dus slaapplaatsen voor 7 volwassenen en een klein kind. Hierop is het huisje ook ingericht. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Bedlinnen, keukenlinnen en badlinnen dienen de gasten zelf mee te nemen.

Er is een volledige keukeninrichting met een grill/oven en magnetron. Het huisje heeft als energievoorziening de beschikking over elektra. Verder is er een T.V. met ingebouwde DVD-speler, Chrome Cast met canal digitaal, radio, cd-installatie, wifi internet en een wasmachine. Bovendien zijn er enkele fietsen beschikbaar.

Op ca. 2 km. van Trubbyn ligt langs de E-18 het dorpje Svensbyn. Hier bevindt zich een kleine supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Iets verder weg, namelijk op ca. 18 km. ligt de wat grotere plaats Årjäng. Hier vindt je diverse supermarkten, restaurants, tankstations, een postkantoor, banken en allerlei andere winkels. In Årjäng is tevens een Eerste Hulp opvang post. Op weg naar Årjäng kom je vanaf Trubbyn langs het zandstrand van Sandaholm, de Nordmarken golfbaan en de drafrenbaan van Årjäng.

Verder ligt het huisje aan de rand van het natuur-reservaat Glaskogen, waar prachtige wandel- en kano-tochten te maken zijn en waar je kunt genieten van het vele wild zoals bevers, herten en niet te vergeten elanden.

May 20th, 2022